Bæhrenz
Præstations Compagniet
Priser
Produkter

Vejen til succes går via hårdt arbejde!  
 

Jeg arbejder gerne for og med private såvel som offentlige virksomeder og organisationer. Jeg arbejder også gerne med både enkeltpersoner og teams.
 
Fælles for dem jeg arbejder med, er at de helhjertet ønsker at levere den store præstation og meget vigtigt, også er klar til at knokle for den. Baggrunden for ønsket om den store præstation kan være mange, fx:

  • at undgå et nederlag, hvilket i første omgang kan nødvendigt for så senere at kunne gå efter et endnu større mål,

  • at bevare det vi har opnået, hvilket kan være svært i en konstant foranderlig verden, 

  • at komme videre fra det gode resultat til den virkelige succes!

Jeg tilbyder 5 produkter:
 
[ Bliv din egen coach! ]
Er for dig der gerne selv vil videre og nå et vigtigt mål. Vi vil samarbejde omkring din udfordring i et forløb, hvor jeg både vil coache dig og være din sparringspartner.
 
[ Få andre til at lykkes! ]
Er for dig, der som fx mellemleder, træner, underviser, mentor eller supervisor gerne vil blive klædt på til endnu bedre at kunne hjælpe andre til at yde den størst mulige præstation.
 
[ Præstationsledelse ]
Er for dig, der som leder, virksomhedsejer, chef gerne vil blive bedre til at sætte mål og rammer op, så din organisation eller virksomhed kan nå endnu større resultater.
Du vil især komme til at være kulturbærer, men også få værktøjer til at få andre til at yde deres bedste.
Du vil også blive klædt på til at skabe de nødvendige forandringer i din organiation eller virksomhed, som følger med, når hele teamet skal gå fra at levere den gode præstation til den bedste!

 
[ Design jeres eget program ]
Er et skræddersyet forløb, hvor jeg arbejder sammen med en organisation eller virksomhed i bestræbelsen på at få den til samlet at kunne levere den store præstation.
Vi vil arbejde sammen om at få skabt en sprudlende og dynamisk højpræstationskultur og få alle klædt på til at levere deres absolut bedste udfra devicen om, at alle skal blive bedre end dem selv...! "Bliv din egen coach", "Få andre til at lykkes" og "Præstationsledelse" indgår typisk som elementer i det skræddersyede forløb.

 
[ Foredrag ]
Jeg har selv skabt store forandringer og klædt mennesker på til at levere store præstationer. Jeg har selv prøvet alle rollerne som "spiller", "træner" og leder og ved hvilke værktøjer, der er brug for og som virker i disse roller.
Jeg tilbyder foredrag, hvor jeg ikke blot fortæller om mine egne erfaringer, men hvor jeg inddrager de udfordringer, jeres virksomhed eller organisation står overfor.
 
Typiske kunder:
 
Fælles for de virksomheder og organisationer, der vil have størst udbytte af mine produkter, er at de beskæftiger sig med noget, hvor der skal løftes i flok, og hvor behovet for virkelig at kunne levere den helt store præstation er stort.

Det kan fx være:
Uddannelsesinstitutioner, flyveskoler, flyvelederskoler, flyselskaber, professionelle sportsklubber, restauranter (kokke), offentlige virksomheder fx hospitaler, politi, kursuscentre, rejsebureauer, redningskorps, supermarkeder og hoteller.
 
 


 

Det er vigtigt at understrege, at jeg ikke er en del af underholdningsbrancen, så teambuilding handler for mig ikke om strabadserende skovture, med mere eller mindre selvtillidsknækkende indslag.